FLASH BACK FRANCE
På grå, våte sommerdager som i dag savner jeg sommer i sydligere strøk litt ekstra mye. Jeg gleder meg til å kunne reise til Italia og Frankrike igjen. Her er fine minner fra Antibes i fjor med mamma. Vi besøkte blant annet vakre Hotel Belle Rives. Den amerikanske forfatteren F. Scott Fitzgerald leide i sin tid villaen som ble til Hotel Belle Rives. Minnene fra Fitzgerald sin tid her lever imidlertid videre i beste velgående, de har både drinker og en egen bar oppkalt etter forfatteren. Det skal visst være stedet som inspirerte til The Great Gatsby.

Jeg likte veldig godt Antibes og vil gjerne tilbake! I mellomtiden skal jeg gjøre mitt beste for å nyte sommer i Norge med alt som hører til. God helg <3


4 comments

 • Hei kjære Emilie!

  Jeg begynner å nærme meg midten av 20 årene og tenker at nå kunne det kanskje vært ideelt og startet med litt anti-age. Jeg vet så lite om det og føler at det står anti age på nesten alt… Hva er det man skal se etter? Hva burde man bruke på huden sin?

  Tuusen takk hvis du gidder å svare meg!! Trenger virkelig noen gode tips!

 • Hei!
  Savner bloggen din veldig! Prøver å unngå instagram den siste tiden da har vært litt for avhengig.
  Håper du fortsetter å blogge da bloggen din er et deilig avbrekk i hverdagen og veldig inspirerende 🙂
  Håper du har en fin uke!

  • Hei Martine <3 Tusen takk for en kjempefin kommentar. Den gjorde meg så glad! Jeg er tilbake fra og med i dag <3 Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *