FLASH BACK FRANCE
På grå, våte sommerdager som i dag savner jeg sommer i sydligere strøk litt ekstra mye. Jeg gleder meg til å kunne reise til Italia og Frankrike igjen. Her er fine minner fra Antibes i fjor med mamma. Vi besøkte blant annet vakre Hotel Belle Rives. Den amerikanske forfatteren F. Scott Fitzgerald leide i sin tid villaen som ble til Hotel Belle Rives. Minnene fra Fitzgerald sin tid her lever imidlertid videre i beste velgående, de har både drinker og en egen bar oppkalt etter forfatteren. Det skal visst være stedet som inspirerte til The Great Gatsby.

Jeg likte veldig godt Antibes og vil gjerne tilbake! I mellomtiden skal jeg gjøre mitt beste for å nyte sommer i Norge med alt som hører til. God helg <3


2 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.