SNART SOMMERFERIE

AnnonseJeg håper dere har hatt en fin start på uken! Det er sikkert mange av dere som har tatt ferie nå, og skal jeg være helt ærlig så er det litt feriestemning her også. Jeg tar egentlig ikke ferie før neste mandag og da blir det litt færre oppdateringer på bloggen. Jeg forsvinner ikke helt men det blir noen uker med tre innlegg i uken. Det er ikke så mye men jeg synes det er hyggelig å dele litt fra ferien også!


Da det var skikkelig sommervær i Bergen med 25 grader og sol dro vi til en strand her på Askøy, Kollevågen. Den er så fin og hvis man er litt tidlig ute får man litt alenetid også. Veldig koselig.

Antrekket mitt er fra Zalando og du finner plaggene her. Kjolen er fra WhoWearWhat, vesken fra Holzweiler og sandalene er Havaianas.
Vesken er så søt og den har blitt sommerfavoritt. Jeg elsker fargen!

Ha en fin kveld <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *