ET MUST PÅ BADET

Innlegget inneholder annonselenker

En ting jeg ikke ante jeg trengte men som jeg ikke vil være foruten, Post-Poo Drops fra Aesop. Jeg vet det høres ut som et merkelig produkt men det er et must på badet. Glem alle de klassiske duftsprayene til badet som lukter syntetisk og kjipt. Dette er en annen verden. Og det aller beste er at den nøytraliserer all lukt på en diskret og delikat måte.

Ta et par dråper i toalettskålen etter toalettbesøket og den gode duften sprer seg i hele rommet. For ekstra effekt kan du ta et par dråper i vasken også. Jeg vil si at den lukter som sitrusskall og et hint av blomster. Hvis du kjenner til Aesop så vet du at alle produktene lukter fantastisk, alt annet enn syntetisk.

Et stort pluss at flasken ser veldig fin ut på badet.

Du finner den her.

One thing I did not anticipate I needed but which I do not want to be without, Post-Poo Drops from Aesop. I know it sounds like a very strange product but I promise it is a must in the bathroom. Forget all the classic fragrance sprays for the bathroom that smell synthetic and makes it hard to breathe. This is something different And the best part is that it actually neutralizes all odors in a discreet and delicate way.

If you are familiar with Aesop you know that their products smell amazing. This one has a scent of citrus peel and discreet florals. I love it! And it looks really good on display. You add a few drops to the toilet and it leaves the room smelling amazing. You can also add a few drops to the bathroom sink for an extra effect.

You can get it here.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *