NATURLIG ØYESMINKE

Om sommeren går jeg mer mot en naturlig sminkelook. Jeg bruker fortsatt sminke men holder det mykt og minimalt. Det er litt utrolig hvor mange produkter som går til en naturlig look. Jeg liker å droppe maskara og heller markere øynene med en kremete kajal, helt tett til vippekanten. Et annet triks er å blande brun og svart kajal for en mer naturlig fremtoning.

Produkter:
Sensai Eyeliner Pencil Deep Brown 02
Sensai Eyeliner Pencil Black 01
Dior Backstage Eyeliner Brush 24
Guerlain Terracotta Matte Medium
Benefit Gimmie Brow

Uten eyeliner – med eyeliner

Jeg bruker den flate eyelinerbørsten fra Dior og påfører først et lag med den brune kajalen. Det er best å jobbe med ett øye av gangen da denne er umulig å jobbe med så fort den setter seg. Så jeg legger eyelineren først på undersiden av vippene, så på oversiden av vippene og passer på å softe linjen godt ut. Deretter går jeg over med litt av den sorte eyelineren på samme måte, veldig tett på vippene. Jeg føler kombinasjonen av brunt og sort blir naturlig.

Jeg liker også å gå over med litt solpudder på øyelokket. Jeg påfører veldig lite så det fortsatt ser usminket ut men nok til å skape en dybde til øyelokket. Noen ganger går jeg over med en brynsmaskara helt innerst på vippene. Dette vil gi litt farge og fylde helt innerst og ser veldig naturlig ut.

Resultatet blir et våkent blikk men med en veldig naturlig sminke. Perfekt til enhver anledning. Jeg synes dette også blir kjempefint i kombinasjon med et par sterke, røde lepper.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *