HVITE DENIM SHORTS

Annonse | innlegget inneholder annonselenkerJeg elsker å bruke shorts om sommeren, spesielt i litt grovere stoff som denim. Det er kjempefint til fine bluser og et par høye sandaler hvis man vil pynte seg eller til en enkel t-skjorte for noe mer hverdagslig. Jeg har lett lenge etter et par som er litt lengre men samtidig flatterende. Tro meg, det har vært en utfordring. Jeg kom over disse og klikket de hjem. Da pakken kom på døren ble jeg så glad for at de passet.

De er fortsatt korte men jeg synes lengden er tekkelig. Jeg bestilte de én størrelse større enn det jeg vanligvis bruker da jeg ville ha de litt løse. Du finner de her.


T-skjorten er i bomull og silke, helt nydelig sammensetning nå på sommeren. Du finner den her. Blazeren kjøpte jeg på salg i fjor hos Høyer Bergen. Den er fra Theory og har blitt en favoritt om sommeren. Jeg fant faktisk buksen som hører til under årets salg.

4 comments

  • Hei! Kommer du til å ha flere samarbeid og rabattkoder hos Skincity? Likte godt videoene du postet med de 🙂

    • Hei <3 Så hyggelig å høre 🙂 Tuse takk! Jeg kommer til å et samarbeid med Skincity i august og det kommer kanskje en rabattkode da. klem

    • Hei! Det har jeg:) Jeg har brukt CE Ferulic fra Skinceuticals og det er veldig bra, men det er også dyrt. Jeg har ikke erfaring med så mange ulike produkter men det hadde absolutt vært interessant å teste ut og komme med anbefalinger. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *