TIPS MOT PIGMENTBART

Annonse | inneholder sponset produkt

Jeg fikk meg en fin liten pigmentbart etter en sommer med litt for mye sol og lite beskyttelse for noen år siden. Jeg fjernet den med laser men det er dessverre ingen permanent løsning. Pigmenteringen kan komme tilbake hvis jeg ikke er forsiktig med solen.

Nå har jeg alltid ha en stift med høy solfaktor tilgjengelig når det er sol og påfører den hyppig. Jeg sitter aldri i solen uten! For da blir det garantert mørkere på det samme området. Jeg har brukt utallige stifter men det er veldig mange med SPF 50 som har et hvitskjær i seg. Så jeg ender opp med en hvit bart istedenfor og det er heller ikke så fint.

Jeg oppdaget Sun Protection SPF50 fra Skincity tidligere i år og den er er helt transparent, og etterlater ikke det klassiske hvitskjæret. Jeg kan til og med påføre den over sminke hvis jeg har behov for det. Perfekt til å påføre utsatte områder gjennom dagen, både i ansikt og på kropp. Jeg har for eksempel brukt den på nesen, brystet, knær og panne. Den er så enkel å bruke! Produktet inneholder også vitaminer og antioksidanter som pleier og beskytter huden.

Denne blir med meg i sekken i helgen når vi skal på langtur <3 Du finner stiften her. Jeg synes også at den har en veldig fin pris.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *