Piña colada smoothie

Jeg delte denne oppskriften på denne smoothien på stories forrige uke og her kommer den igjen. Pina Colada er kanskje min favorittdrink, veldig digg som dessert. Kombinasjonen av fyldig kokos sammen med den søte og syrlige ananasen er helt magisk. Det er noe jeg alltid unner meg på ferie!

Jeg laget en smoothie basert på smakene fra Piña colada og det ble utrolig godt. Den er også veldig sunn! Alt du trenger er kokosmelk, frossen ananas, frossen avokado og litt lime. Jeg tilsetter avokado for å tilføre mer fiber og gjøre konsistensen fløyelsmyk.


Piña Colada Smoothie
2 pers
1 boks kokosmelk
200 gr frossen ananas
50 gr frossen avokado
lime

Sett kokosmelken kaldt før du lager smoothien. Ha alt i en blender og kjør til den er helt glatt. Smak til med litt lime på slutten. Jeg tilsetter også kollagenpulver og gjerne litt proteinpulver hvis jeg vil gjøre den til måltid.

Jeg ble så glad da jeg fant frossen avokado i frysedisken på Rema 1000. Det er billigere og veldig lettvint når man skal bruke den til smoothie. Jeg går alltid i fellen av å ikke bruke opp avokadoen før den blir dårlig. Det er så kjedelig! Når den er frossen så slipper jeg å tenke på det.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *