SOMMERDUFTEN

Annonse


Jeg husker da jeg oppdaget Bright Crystal for mange år siden. Det var en av mine første parfymer og jeg elsket den. Jeg har så mange minner knyttet til duften og det er rart hvordan det kommer tilbake. Da jeg ble spurt om å gjøre et samarbeid med Versace sin klassiker var jeg ikke i tvil. Det er lenge siden jeg har brukt den men den er fremdeles like aktuell!


Duften er sensuell, varm og blomstrende. Toppnotene er granateple og yuzu, hjertenotene er magnolia, peoner og lotus, og bunnoter av musk, mahogny og amber. For min del er det en perfekt balanse av det søte, sitrus og tyngde fra amber og musk. Jeg kan ikke bruke for søte dufter for de blir ekstremt søte på meg etter en stund.

Det var så gøy å filme de små snuttene til Instagram og jeg håper dere liker resultatet.

PS. Du får tak i Bright Crystal hos Bli Vakker akkurat nå til 20% <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *