HELGEN<3Jeg tror vi må ha hatt årets fineste helg <3 Jeg fikk besøk av en venninne fra Oslo og Bergen viste seg fra sin aller beste side. Så hyggelig! I dag har det vært en pangstart på uken og det blir enda mer travelt fremover. Det er en del samarbeid som er booket inn og det er jo kjempegøy!

Jeg nyter det fine sommerværet men jeg må også innrømme at det er litt varmt til tider. Vi har det ekstra varmt på soverommet på grunn av kveldssolen som steker på den siden. Det gjort det litt vanskelig å sove men jeg håper jeg blir vant til det snart.

Jeg håper jeg får litt tid til overs denne uken så jeg kan spille inn en ny Youtube-video <3 Jeg vil gjerne få litt kontinuitet på videoene der, men det er ikke alltid tiden strekker til.

Ha en nydelig sommerkveld <3

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *