HVIT BADEDRAKT

Annonselenker

Jeg elsker hvitt badetøy, selv om det kan være en smule upraktisk. Det er så fresht og fint, og fremhever brunfargen. Denne badedrakten kjøpte jeg på Zara for over to år siden og det blir faktisk den tredje sommeren jeg bruker den. Jeg sydde opp stroppene for å gi et lite løft og den er en av mine favoritter.

Jeg har funnet noen andre fine hvite badedrakter hvis du er på utkikk etter en selv. Det er til og med en som er veldig lik. Jeg velger ofte størrelse S i badedrakter, selv om jeg burde hatt en M. Jeg føler det fungerer fint og gir litt ekstra hold på både bryst og andre steder.

Badedrakten til venstre er nesten helt lik min i både fasong og stoff

Disse har ikke like mye utringing og har tykkere stropper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *