GRAPEFRUKT OG MYNTE

Jeg har hatt noen travle dager og ikke rukket å oppdatere bloggen underveis. Det er rart hvordan dagene flyr noen ganger. Jeg vet at det er mange som har sluttet å blogge de siste årene og fokuserer på IG og Youtube. Jeg synes det er noe helt annet med blogg enn de andre kanalene, så jeg kommer ikke til å slutte med det første. Det har blitt litt mer lavterskel innhold men jeg liker det.

Jeg vil tipse dere om en kjempegod siderett til grillmaten, grapefrukt og mynte. Jeg spiste det for første gang på den populære restauranten Atelier September i København. Kombinasjonen er overraskende god! Det er noe med det bitre og syrlige fra grapefrukten sammen med den søte mynten. Jeg synes også det er veldig godt å ha noe litt søtt og saftig til tung grillmat. Denne gangen hadde jeg i noen jordbær og det var også kjempegodt.

Kan også spises som et lett og sunt mellommåltid eller dessert!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *