PADDING

Innlegget inneholder annonselenke


Si hei til min nye skinnveske. Det er ikke ofte jeg kjøper nye vesker, jeg føler på en måte at jeg har funnet min “base” med vesker. Jeg har en stor arbeidsveske fra Mulberry som rommer laptopen og mye annet. Jeg har en nydelig Chanel Double Flap som jeg investerte i til 30 årsdagen min. Jeg har en sort YSL clutch som passer til alt og tåler litt mer. Og så har jeg en liten, lysegrå Chloe Drew som lyser opp den sorte veskesamlingen min. Den kjøpte jeg da jeg vant årets Beauty Blogg på Vixen for mange år siden.

Jeg vil si at veskesamlingen min er på en måte komplett. Jeg har selvfølgelig veldig mange vesker på ønskelisten men jeg vil heller spare og være helt sikker før jeg investerer i noe dyrt.

Jeg har derimot savnet en fin skinnveske i en medium størrelse som jeg kan bruke til hverdag og fest, og som jeg ikke trenger å være så redd for. Denne var i mykt skinn med korte stropper og noe annet enn de jeg allerede har. Jeg foretrekker veskene mine i skinn og jeg liker det enkle designet. Det er ingen metalldetaljer som tar fokus. Den har allerede blitt en stor favoritt og blitt veldig mye brukt.

Du finner vesken her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *