JEG TESTER SILIKONPADS MOT RYNKER

I det siste året har brystpartiet og halsen min begynt å plage meg. Det har dukket opp noen linjer som blir mer og mer fremtredende. Før kunne jeg få sovelinjer på brystet, jeg sover mest på siden, som gikk bort i løpet av morgenen. Nå opplever jeg at de samme linjene ikke går like mye bort i løpet av dagen og det har jeg lyst til å gjøre noe med.

Jeg vet det er umulig å holde seg rynkefri hele livet men jeg vil i hvert fall gjøre en god innsats for å forebygge så mye jeg kan. Jeg vet det finnes utallige behandlinger men jeg vet også at bryst og hals er et veldig vanskelig område å behandle. Huden er tynn og er veldig utsatt for sol.

Jeg googlet for å finne noe som kan forebygge dannelsen av disse brystrynkene. Som en ekstra bonus så blir det enda verre jo større pupper du har. Det jeg kom frem til var silikon pads som skal legges over området for å hindre huden å folde seg om natten. Høres nesten for godt ut til å være sant!

Det meste jeg fant av silikon-pads var på Amazon og jeg lette lenge før jeg endte opp med å bestille fra det tyske merket Aprikot. Problemet med disse padsene er at de kan ende opp med å miste klebingen som gjør at de holder seg på plass på huden. Disse fikk best tilbakemeldinger og jeg kjøpte en til halsen også. Jeg sliter en del med tech neck ved å stirre for mye ned i telefonen hele dagen.

Padsen er laget av medisinsk silikon som også inneholder hyaluronsyre for å gjøre huden glatt. Den kan brukes om natten for å forebygge og glatte ut eller så kan man ha den på en time løpet av dagen for å fjerne de mest synlige rynkene. Jeg håper jeg kan sove med den og at den ikke preller av.

Først skal huden renses og tørkes, og det er viktig å ikke påføre noen hudpleieprodukter. Padsen påføres på området og skal sitte fast i løpet av hele natten. Etter bruk skal den vaskes med vann og mild såpe for så å legges tilbake i innpakningen. En silikon pads skal holde til rundt 20 til 30 behandlinger. Tilbakemeldingene er at de ikke holder til så mange gangers bruk men jeg skal prøve å være god på å rense hud og pads.

Jeg fikk min på døren i dag og gleder meg til å teste den ut i natt! Jeg tenker å ta noen før og etter bilder så vi kan se om det fungerer <3

7 comments

  • Takk for tips! Som 31-åring har jeg også begynt å få brystrynker osv, men ønsker å sinke aldringsprosessen. Den siste tiden har jeg begynt å investere i aktiv hudpleie (retinol, syrer osv) og bruke høy solfaktor. Vil eldes naturlig og takke meg selv i fremtiden for at jeg tok godt vare på huden som ung:) Vi har jo alle forskjellige utgangspunkt og gener, men å følge deg er veldig inspirerende ettersom det synes at du tar godt vare på huden. Du er så vakker og dessuten virker du så ydmyk, troverdig og ekte. Ser frem til før-og-etter bilder

  • Så spennende!
    Eg har samme problem,har prøvd i fleire år å ligge på ryggen pga dette, men ender alltid opp på ene sida likevel..før gjekk det vekk som du opplevde etter nokre timer etter eg stod opp, mens no er det der heile dagen.. men alltid verst på morningen.

  • Disse kombinert med Original Chestsaver bra er helt knall mot rynker! (sånn bh som separerer brystene og dermed forhindrer rynker over natta – ekstra effektivt for oss som sover på siden) Jeg har prøvd alt mulig mot disse fæle rynkene som nå dessverre har sluttet å gå bort av seg selv, men dette funker best. Nesten bedre enn behandling med dermapen, retinol, peeling ol. Jeg fikk i hvert fall mer ut av denne komboen enn f.eks Skinboosters på dette området. Bør brukes på daglig basis for best effekt. Min erfaring er at en kombinasjon av ulike produkter ofte funker best:) Jeg har prøvd SilcSkin silkonpads som også er bra. Lykke til!

    • hei! jeg ble nysjerrig og ville bestille den chestsaver bhen men det er jo en litt sketshy side… det samme med silcskin silikonpads sin hoved side… der sto det at siden ikke var trygg. Har du bestillt fra disse sidene?

  • Heisann. Er nysjerrig på om disse padsene har fynka for deg og om du også bestilte anti rynke bhen som ble nevnt i kommentarer her? Ville bestille men var rar side. Også Hvilke amazon side bestilte du apricot padsene ifra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *