SOMMER<3


Da var det plutselig juni og offisielt sommer. Jeg ble faktisk litt tatt på sengen av den nye årstiden. Som vanlig. Tiden går så fort om dagen og det er rart å tenke på at i fjor var vi på vår første tur til Kroatia i juni. Det blir en annerledes sommer i år og vi kommer til å ta det litt på sparket.


Jeg gleder meg til å oppleve en hel sommer i Norge. Vi ser litt an hvordan været blir og reiser rett og slett etter solen. Jeg synes det var så vakkert i Loen og kunne gjerne tenkt meg å reise tilbake dit. Vi kom oss ikke til Stryn i fjor og det er på listen i år. Ellers så blir det noen turer til Oslo. Det er godt å ha en sommer uten for mye planer også. Jeg må innrømme at jeg er ikke den beste på å sove ute i naturen men jeg har som mål å sove i telt i år. Det er jo utrolig koselig så lenge været er fint.

Jeg håper du har hatt en kjempefin start på juni <3

2 comments

  • Loen er så vakkert! Indre Sogn er også verdt eit besøk, om du først er på dei kantar. Eg følgjer deg på Instagram, og ser du er ein del på tur i skog og mark. Kor pleier du å gå tur? Vil gjerne utvide horisonten litt, og gå andre turar enn fløyen typ. Ha ei fortsatt fin helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *