MIN FAVORITT: FLYTENDE EYELINER


Jeg føler aldri at jeg får helt dreisen på den flytende eyelineren. Det er så vanskelig å legge den i en fin linje og så gjøre det samme på det andre øyet. Jeg synes det er så fint men jeg må innrømme at jeg dropper den våte eyelineren med mindre jeg har god tid. Selv om jeg ikke føler meg som en proff på den våte eyelineren så føler jeg at jeg har funnet min favoritt. Sensai sin eyeliner er helt fantastisk og gjør det faktisk enklere å legge en fin linje. Den smitter aldri og har en godt pigmentert svartfarge.

Tuppen består av små hår som en veldig fin kost. Jeg synes det gir et bedre resultat enn de med filttupp. Det som også er så fint med denne er at det er mulighet for refill. Da kjøper du bare en ny ampull og erstatter den med den tomme. Mer miljøvennlig og snillere for lommeboken.

Det jeg vet er at øvelse gjør mester og jeg må øve meg litt til <3

4 comments

 • Du är så vacker Emilie! <3
  Vart kommer din fina topp från?

  Älskar dina sminktips och vardagsinlägg! Hade vart så kul om du började vlogga/IGTV mer 🙂 Hade vart väldigt kul att få se lite mer från ditt kök, lite porslin, glas, och andra must-haves, du har så fin stil!

  Stor kram till dig från Stockholm!

  • Tusen takk, Marija <3 <3 Jeg har så lyst til å få til med videoinnhold, tusen takk for tips! Lover jeg skal komme med mer hverdagslig innhold, Toppen er fra Soft Goat. Klem Emilie

  • Hei Marie! Tusen takk! Tok dessverre ikke noen bilder med kamera rett forfra. Tror jeg skal ha noen som legges ut på IG. Klem<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *