FORFRISKENDE MARGARITA

Jeg har aldri smakt margarita før men plutselig fikk jeg lyst til å lage det. Jeg så for meg at det kunne være en forfriskende drink, spesielt hvis jeg hadde den med masse is i en blender. Det ble så utrolig godt! Jeg hadde ikke
cointreau eller triple sec som de fleste oppskrifter inneholder men etter litt googling fant jeg ut at en ordentlig Margarita egentlig ikke skal ha det ene eller det andre. Det ble derfor en helt enkel drink som ble supergod. Perfekt til det fine sommerværet.

Frossen Margarita
2 porsjoner

1 dl Tequila (jeg foretrekker Patron eller Casamigos)
2 sitroner
1 lime
Honning
Lønnesirup
Isbiter

Jeg skviste ut saften av sitronene og limen i en blender. Tilsatte ca 1 dl med tequila. Hadde i 1 stor skje med honning og litt lønnesirup. Oppskriften jeg fulgte var egentlig med agavesirup så jeg tok det nærmeste jeg hadde. Jeg tilsatte til slutt to dl med isbiter og kjørte det på høy hastighet i en blender.
Serveres med en gang.

Det ble så forfrisktende og godt! En fin blanding av det syrlige og søte som passet veldig fint til tequilaen, som du nesten ikke merker. Jeg har også eksperimentert med å bytte ut noen av isbitene med litt frossen mango, det ble også supergodt!

Håper du nyter pinsehelgen, godværet og den ekstra fridagen i morgen <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *