NY BIKINI

Annonselenker


Jeg gleder meg faktisk veldig til å tilbringe hele sommeren i Norge i år. Jeg bare krysser fingrene for at vi får litt ekstra fine sommerdager. Jeg gikk til innkjøp av nye bikinier før vi skulle til Costa Rica. Siden den turen ikke ble noe av har jeg i hvert fall sikret meg noen nye til sommeren. Å finne bikinier er virkelig ikke lett. Jeg tok en sjanse og kjøpte denne på nettet. Jeg har lett lenge etter en sånn type bikinitopp som har mye stoff så den faktisk dekker puppene. Jeg er ikke helt med på underpupp på bikinier.


Denne har et fôr med strikk nederst som gjør at puppene sitter ekstra godt på plass. Det som er litt dumt er at det fôret er ganske mye kortere enn toppen. Jeg vurderer derfor å klippe det av eller forlenge det på en måte. Ellers var jeg veldig postitivt overrasket!

Trusen hadde også en kjempefin brazilian skjæring bak. Jeg synes det er mye mer flatterende enn klassiske bikinitruser. Da slipper man den stramme trusekanten som deler rumpen i fire.

Nå er jeg klar for sol og sommer <3

Du finner bikinitoppen her og trusen her.

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *