NATURLIG GLØD

Annonse | sponset produkt

Jeg elsker en god highlighter for å fremheve trekk og skape en vakker glød i huden. Det finnes et hav av ulike produkter og de har sine ulike bruksområder. De som egner seg best til fest og dempet belysning er ikke alltid de som er mest flatterende å bruke i hverdagen. Når jeg bruker highlighter på dagtid velger jeg en som har mye fuktighet og lite skimmer. Jeg synes det er fint med litt skimmer. Hvis du har produktet i riktig farge og tekstur blir skimmerpartiklene nærmest usynlig og skaper en flatterene glød, til og med i det avslørende dagslyset.

Jeg vet derimot at det er flere som aller helst vil ha helt uten skimmer, da synes jeg det er finest med en transparent, glossy highlighter. Huden får en fantastisk naturlig glød ved bruk av en slik higlighter. Her kan du bruke en leppepomade, fuktighetskrem og eller olje for å skape en glossy highlighter

Jeg ville tipse dere om Highlighter Duo fra Makethemake. Den inneholder en veldig finkornet perlemorskimmer på ene siden og på den andre er det en glossy balm. Jeg har tidligere tipset om Hyaluronic Gloss Pot og det er en fantastisk fin highlighter som tilfører fukt, pleier huden og skaper en veldig naturlig highlight. Denne er superfin å bruke til hverdags og den inneholder også hyaluronsyre som gir fukt til huden. Jeg synes også den er kjempefin å bruke over en skimmerhighlighter for å skape en ekstra effekt.

Perlemorskimmeret inneholder Vitamin E som også tilfører pleie til huden. Det er det som er så spennende med Makethemake, de er en hybrid av sminke og hudpleie så alle produktene inneholder pleiende ingredienser.

På bildene over har jeg blandet sammen begge produktene for en ekstra glossy highlighter med et hint av skimmer. Så fint! Du finner produktet her.

Kjenner jeg har savnet å ta bilder med kameraet. Det blir som regel litt mer jobb men det blir jo så fint! Hva foretrekker dere, bilder fra mobil eller kamera?

6 comments

  • Veldig fin highligther! Likte også glansen på leppene <3 kan jeg spørre om hvilket produkt du bruker på leppene?

    • Hei Mariell <3 Tusen takk 🙂 Det er lip liner i Iconic Nude fra Charlotte Tilbury sammen med Clarins Lip Perfector i Peach. Klem

  • Hei!

    Jeg er stadig innom her for å se etter gode tips, så tusen takk for at du deler. Du inspirerer!

    Når det kommer til bilder, så er det bare fint med en miks. Mobilbilder fremstår noe mer “personlig”, mens de tatt med kamera kanskje fremstår litt mer proffe. Jeg liker også veldig godt designet du har på bloggen nå.

    • Hei Sofie <3 Tusen takk for så fine ord! Og takk for tilbakemelding ang bilder. Det er supert å høre at du liker en miks, det er det jeg foretrekker også! Klem Emilie <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *