FAVORITTBUTIKK TIL NORGE

Annonselenker

Jeg håper dere har hatt en fin langhelg<3 En liten gladnyhet, & Other Stories har endelig åpnet butikk i Norge! Jeg drar alltid innom butikken når jeg er i storbyer som Stockholm, Køben, London eller Paris. På fredag åpnet de en butikk på Valkyrien i Oslo. Valkyrien er et nytt og eksklusivt kjøpesenter som har åpnet på Majorstuen. Jeg gleder meg så mye til å besøke senteret neste Oslotur, det virker så koselig.

& Other Stories har utrolig fine ting og veldig ofte i god kvalitet. De åpnet opp for shipping til Norge i fjor og så det er en trøst til oss som ikke bor i Oslo. Jeg finner alltid så mange fine sko og denne gangen fant jeg et par skinnsandaler. Jeg hadde noen lignende fra Massimo Dutti for noen år siden som ble ødelagte, de gikk til alt og ble veldig mye brukt. Det er så fint med snøresandaler med litt hæl. Jeg vil si de er normale i størrelsen. Du finner sandalene her.

Jeg fant også en nydelig, hvit kjole med knyting. Så fin og flatterende på! Jeg har den i 36 men kunne nok egentlig hatt den i 38. Den strammer litt over rumpe og bryst, så jeg ville hatt det i bakhodet når du bestiller. Jeg er vanligvis en stor 36 og liten 38. Denne kjolen skal brukes til mange fine sommerkvelder <3 Du finner den her.

Det var utrolig mange fine linplagg og jeg forelsket meg i denne shortsen. Litt krøllete på bildet, men utrolig fin på. Jeg synes shorts kan være vanskelig og ofte lite flatterende når man har former. Denne satt derimot som et skudd og kommer til å bli brukt så mye. Den var spesielt fin over rumpen. Jeg har den i størrelse 38 og den passet veldig bra. Du finner den her. Også superfin i khaki-grønn!

3 comments

  • Hei ☺️
    Denne kommentaren har ikke noe med innlegget ditt å gjøre, men håper det går fint. Jeg har et spørsmål angående bronzeren du har brukt fra shiseido, som er i krem/ flytende form. Jeg er så usikker på om jeg burde kjøpe dette eller vente til den nye bronzeren fra chanel kommer (soleil tan de chanel). Jeg har aldri prøvd bronzer i annet enn pudderform og har hørt at den nye formulaen til chanel ikke er like bra som den gamle. Jeg ønsker å bruke bronzeren nå på sommeren uten foundation under ☺️ Kun for å få glød og definere kinnbein. Har du ett råd angående hvilken jeg burde kjøpe?

    • Hei Betina! Det går selvfølgelig fint <3 Bronzeren fra Shiseido i cushion format er kjempegod! Den har en lettere og mer flytende konsistens enn Chanel sin Soleil de Tan. Jeg synes kanskje fargen er finere også. Jeg tror absolutt du kan bli veldig fornøy med shiseido sin! Den ser veldig naturlig ut på og er lett å blande ut med en kost eller beautyblender. Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *