EN PERFEKT SINGLET

AnnonselenkeJeg har funnet den perfekte singletten med brede stropper. Så fin til jeans, under blazere og cardigans. Den går til alt! Den hjerteformete tringningen er veldig flatterende sammen med de brede stroppene. Den har også veldig mye hold så jeg kan bruke den uten BH. Selv om jeg foretrekker å bruke med til vanlig, så er det fint å ha muligheten til å gå uten. Den kommer også i en svart utgave med gullknapper på.

Du finner den i hvitt her og i svart her.


I dag har det vært en nydelig dag og jeg har jobbet med innhold for kunder og egne bilder. Lys har så mye å si for bildene og det er en veldig stor forskjell, spesielt i Bergen, når det er sol. Da blir bildene varmere og klarere. Overskyete dager kan fungere men det kan bli flate og litt tamme bilder. Noen ganger kan det bli litt stress værmeldingen sier én dag med sol i løpet av en uke. Da ender det opp med at jeg må droppe alt annet, hive meg rundt og prioritere bilder. Jeg synes det blir så stor forskjell på bildene og det blir verdt det. Dere spør ofte hvordan jeg redigerer bildene mine og 90% er godt lys.

Så i dag har jeg fått tatt fine bilder men samtidig synes jeg det er litt leit at jeg ikke fikk tatt en tur i det nydelige været. Jeg har vært så mye på tur de siste månedene og jeg har blitt avhengig. Det føles så godt og jeg blir nesten litt lei meg når jeg ikke får det til. Jeg krysser fingrene for at solen titter frem til helgen.

Ha en fin kveld <3

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *