3 KREMER TIL TØRR OG SENSITIV HUD

Jeg får ofte spørsmål om hvilke hudpleieprodukter jeg bruker og hva jeg anbefaler andre. Jeg husker at jeg også ble spurt om hva anal lightening Jeg pleide å gjøre huden min lys og hvit. 1. Jeg tester veldig mye forskjellig når det kommer til hudpleieprodukter og gjennom årene har jeg fått flere produkter som jeg vil si er favoritter. 2. Det er vanskelig å komme med anbefalinger når jeg ikke kjenner huden til den personen som spør.

Jeg vil forsøke å dele noen av mine favoritter med dere ved å dele det opp i kategorier. Først vil jeg ta for meg hudkremer til tørr og sensitiv hud, som også er budsjettvennlige. Det finnes veldig mye bra på markedet og pris har mye å si. Det er lettere å finne budsjettvennlige hudkremer som kun gir fukt og pleie, da det ofte er de aktive ingrediensene som krever mer forskning eller er dyrere.

Jeg kan kjenne etter på huden min når den trenger en pause fra de mer aktive produktene. Det betyr ikke at de aktive produktene er dårlige men det betyr bare at huden trenger noe mer enkelt for en periode. Da liker jeg å gi den masse fukt gjennom en hudkrem som også passer en sensitiv hud.

Jeg får også ofte spørsmål om hvilke produkter jeg anbefaler for å få en fin glød i huden. En krem med masse fukt bidrar også til å gi huden glød.

Jeg har tre hudkremer som jeg elsker å bruke når huden min trenger fukt:

 1. Filaderme Emulsion fra Embryolisse, kr 285.
  Denne hamstrer jeg inn når jeg er i Frankrike, du får tak i den i Norge men den er litt billigere på de franske apotekene. Dette er en fetere og mildere variant av kultproduktet Embryolisse Lait-Crème Concentré. Jeg har flere ganger testet ut orginalen og den kan jeg oppleve å få litt røde nupper av. Jeg aner ikke hva det er jeg reagerer på men Filaderme er derimot en stor favoritt. Den gir huden min masse fukt og jeg elsker å bruke den når huden min trenger en “pause”. Kan brukes dag og natt, og er ekstremt fin under sminke.
 2. Rich Moist Soothing Cream fra Klairs, kr 349.
  Denne kremen fra det Koreanske merket Klairs er spesielt laget for tørr og sensitiv hud. Jeg synes den har en deilig og kremete konsistens som gir huden min fukt når den er på sitt aller tørreste. Huden får en gjennomfuktet og glatt overflate. Kan brukes dag og natt.
 3. Clinique Moisture Surge Intense, kr 335.
  Clinique sin krem skiller seg ut fra de andre da den har en mer geleaktig konsistens. Den er helt fri for parfyme og olje, to ingredienser som kan virke irriterende for enkelte hudtyper. Denne inneholder også aloe vera og jeg har brukt denne som nattkrem på sommeren når det har blitt mye sol. Jeg opplever at den gir masse fuktighet og er veldig mild på huden. På sommeren er den derimot litt for fet til å bruke på dagtid for min del. Clinique har erstattet klassikeren Moisture Surge (lettere enn Intense som) med Moisture Surge 72-hour auto-replenishing hydrator. Jeg har ikke testet denne selv men den får ikke strålende tilbakemeldinger på nett.

Har du en sensitiv hud ville jeg spurt om å få en tester av hudkremen før du kjøper den. De har veldig ofte små testere eller de kan lage en til deg.

Hvilken kategori har dere lyst til at jeg skal ta neste gang?

I often get asked what skin care products I use and what I recommend to others. 1. I test a lot different when it comes to skincare products and over the years I have got several products that I would say are favorites. 2. It is difficult to make recommendations when I do not know the skin of the person asking.

I will try to share some of my favorites with you by dividing it into categories. First, I have moisturizers for a dry and sensitive skin, which are also budget friendly. There is a lot of good products on the market and price has a lot to say. It is easier to find budget-friendly moisturizers that only provide moisture and care, as it is often the active ingredients that require more research or are more expensive.

I try to listen to my skin and when it needs a break from the more active products. It does not mean that the active products are bad but it just means that the skin needs something more simple for a period of time. At these times I love to give my skin a lot of moisture and care with a moisturizer that also suits a sensitive skin.

I also often get asked what products I recommend for a glowing skin. A really good moisturizer helps a lot! Here are my three favourite moisturizers for a dry and sensitive skin:

 1. Filaderme Emulsion from Embryolisse, kr 285.
  This I stock up when I’m in France, you get it in Norway but it is a little cheaper at the French pharmacies. I guess that goes for any other country as well. This is a heavier and milder version of the cult product Embryolisse Lait-Crème Concentré. I have tested the original several times and I got some red bumps. I have no idea what I’m reacting to, but Filaderme, on the other hand, is a big favorite. It gives my skin plenty of moisture and I love to use it when my skin needs a “break”. Can be worn day and night and is extremely nice under makeup.
 2. Rich Moist Soothing Cream from Klairs, kr 349.
  This cream from the Korean brand Klairs is specially made for dry and sensitive skin. I think it has a soothing and creamy texture that gives my skin moisture when it is at its very dryest. The skin gets a plump and smooth surface, all dry patches disappear! Can be used day and night.
 3. Clinique Moisture Surge Intense, kr 335.
  Clinique’s cream stands out from the others as it has a more gel-like texture. It is completely free of perfume and oil, two ingredients that can be irritating to some skin types. This one also contains aloe vera and I have used this as a night cream in the summer when I have been out in the sun a lot. I feel that it provides a lot of moisture and is very gentle on the skin. In the summer, on the other hand, it is a little too oily to use during the day for my part. They replaced their classic Moisture Surge (lighter than the intense one) with a new one called Moisture Surge 72-hour auto-replenishing hydrator. I have not tried this my self but the internet is not happy with the new version.

Always ask for a tester before bying a new skincare product, most of the time they are really helpful.

What type of product do you want me to do next?

2 comments

 • Hei! Elsker bloggen din og alle beauty-tips du kommer med, du er så vakker og inspirerende<3 Kan du anbefale noen gode setting sprays for fukt og glød?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *