BERGEN BLOMSTRER

Den tiden av året vi går inn i nå er den jeg liker aller best. Dagene er lange, lysere, naturen blomster og vi har hele sommeren foran oss. Det er en deilig følelse og akkurat nå gjør det meg ingenting å tilbringe sommeren i vakre Norge. Det er sikkert mange av oss som skal på Norgesferie i sommer! Jeg har fått en del spørsmål om tips til spisesteder og hoteller i Bergen. Jeg har derfor tenkt på å lage en liten Bergen-guide! Den i løpet av neste uke <3

Bergen er på sitt fineste akkurat nå som kirsebærtrærne blomstrer. Buksene jeg har på meg er fra NA-KD og de har faktisk blitt en favoritt om dagen. Fra en som kun brukte skinny jeans før så er dette en veldig fin variasjon som er litt mer behagelig. Du finner de her. Genseren er fra Soft Goat og den er så fin<3 Perfekt nå på våren når man trenger noe som er litt varmt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *