ANTREKK TIL 17. MAI

Annonse | innlegget inneholder annonselenker

1. Mørkeblå blazer 2. Kjole med blomstertrykk 3. Grønn kjole 4. Lave pumps

Jeg gleder meg veldig til 17. mai og jeg er sikker på at vi får en fin feiring, selv om den blir litt utenom det vanlige. Har du ikke funnet antrekket til den store dagen så har jeg samlet noen fine plagg til inspirasjon.

Jeg elsker denne luftige grønne kjolen og tror jeg må ha den til en annen anledning. Så fin med knyting og samling i midjen. En fin blazer vil kunne gå til nesten alt og strammer opp antrekket. Den mørkeblå fargen er mer praktisk og allsidig enn en svart variant. Et par lave pumps med kraftig hæl er så fint og behagelig å gå med. Perfekt for en dag når man er mye på beina men vil ha litt ekstra cm.

5. Hvit bluse med krage 6. Beige kjole i sateng 7. Skjørt med broderier 8. Bluse med knyting 9. Ballerinas i skinn

Jeg synes det er kjempefint å bruke plagg til 17. mai som har små broderidetaljer. Det passer så fint til anledningen. Denne hvite blusen har en kjempefin krage med broderier. Dette skjørtet gir også et lite bunadspreg samtidig som det er kjempefint å bruke resten av året. Denne beige blusen med knyting gir også et romantisk preg som passer så fint. Et par ballerinasko i skinn er både behagelig og fint til 17. mai antrekket.

9. Enarmet bluse 10. Singlet med tynne stropper 11. Beige blazer 12. Sandaler med hæl 13. Beige bukse

En fin dress er veldig praktisk å ha i skapet for slike anledninger. Jeg føler også at de kan ha en lengre levetid enn for eksempel en kjole. Kombiner med ulike topper og sko, det er uendelig med muligheter. Jeg falt veldig for den ferskenfargete blusen med en arm. Den er nok kjempefin til jeans også! Et par sandaler med litt hæl er også en viktig del av vårgarderoben.5 comments

    • Hei Kristina! Jeg er ganske sikker på at det ikke er tollavgift på Arket. Jeg har bestilt meg noen plagg selv for første gang men det har ikke kommet enda. Skal gi en lyd hvis det viser seg å være tollavgift. Min erfaring er at nettbutikker har blitt ganske flinke på å opplyse om dette. Arket tilhører også H&M så jeg tror det skal gå bra 🙂

  • Åh, du skriver så jäkla fint emilie…det är inte många nuförtiden som verkar gulliga eller empatiska – särskilt inte på internet – men det gör verkligen du. Du verkar mjuk o varm som person o jag tror verkligen du känner av hur andra mår. Och det tror jag för jag är sån själv, “trots” att jag är man, tycker det är sjukt viktigt att folk jag är med mår bra och älskar när andra också gör det :). Sen kan ju jag också sitta o skriva om hur sjukt het du är men det kanske blir nån annan gång 😉
    Hoppas det är bra med dig o hoppas vi hörs… vore kul. Snap: simon.milanac och insta: Simon.milan.ac.

    Vi kanske hörs 😉 🙂

    Mvh/Simon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *