TON I TONJeg håper dere har hatt en fin helg! Det er ikke så mye spennende å meddele om dagen men jeg har kost meg hjemme og gått lange turer hver dag. Det er så godt å komme seg ut i naturen om dagen og jeg håper jeg klarer å holde på denne gode vanen.

Jeg begynner å kjenne på at jeg savner veldig det sosiale livet. Jeg kjenner også litt på presset om å bruke denne tiden til å forbedre meg på en eller annen måte. Hele tiden gjøre det beste ut av situasjonen. Selv om det er en fantastisk, positiv tanke så kan det bli litt slitsomt i lengden. Akkurat nå er livet rart og da er det lov å føle litt på det også. Om humøret svinger er det helt greit, vi må ikke være positive og produktive hele tiden. Det er så lett å bli lurt av sosiale medier og jeg tror alle har det litt opp og ned selv de om ikke snakker om det. Jeg deler for eksempel ekstremt sjeldent en dårlig dag eller periode men jeg har de like fullt. Kanskje dette er en selvfølge men av og til er det godt med en påminnelse.

Og apropos sosiale medier så har jeg fått en ny favoritt på Instagram. Nederlandske Rianne Meijer er fantastisk morsom og søt. Hun deler ofte flere bildeserier hvor hun poengterer viktigheten av vinkler og posering på bilder. Så ærlig og gøy! <3

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *