VIDEO: ENKEL HVERDAGSSMINKE

Annonse | Innlegget inneholder annonselenker

Selv om hverdagssminken som regel går på automatikk, så liker jeg å bryte opp og variere. Da går jeg etter hvordan huden min føles og hvilke produkter jeg ønsker å teste. Jeg har brukt It Cosmetics sin CC Cream veldig mye i høst og vinter. Den er kjempegod men i det siste har jeg følt for en litt lettere base. Det kan ha noe med været å gjøre og at jeg har fått litt farge fra solen.


 

Jeg har laget en kort video med sminken jeg har brukt de siste ukene. Det er en kjempefin og lett base som gir masse glød! Håper dere liker den <3PRODUKTER

Light Wonder 6
Charlotte Tilbury

CC Cream 40
Chanel

Pressed Powder Translucent
La Mer

Magic Concealer 02
Helena Rubinstein

Contour Palette 001
Dior

Eye Pencil 2 Deep Brown
Sensai

DipBrow Medium Brown
Anastasia BVH

Neo Nude A-Blush 30
Armani Beauty

Luminizer x Quad
RMS

Lip Cheat Iconic Nude
Charlotte Tilbury

ENGLISH

Although my everyday makeup usually goes on without thinking, I like to switch it up. It depends on how my skin feels and what products I want to try out. I have used It Cosmetics CC Cream a lot during this fall and winter. It works as a beautiful foundation but lately I have been wanting a slightly lighter base. It may have something to do with the weather and that I got some color from the sun.

I’ve made a short video with the makeup I’ve been wearing for the past few weeks. It’s a beautiful and lightweight base that gives lots of glow! Hope you like it <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *