EN SKJULT PERLE


Jeg kom over denne vakre hagen i fjor sommer. Den tilhører Damsgård Hovedgård og det er en liten kafé hvor man kan kjøpe seg en kaffe, te eller hjemmelaget bakverk. De lager egen te fra urtehagen og er visst kjent for sin veldig gode Eplemynte-te. Man må betale for inngang til museet og for å delta omvisninger, men det er gratis å besøke kafeen.


Hagen er utrolig vakker og gir en følelse av å være i et sydligere strøk med den hvite singelen, kjegleformede thujaer og de romantiske hagemøblene. En fantastisk atmosfære som er ulikt alt annet jeg har funnet i Bergen. De pleier å åpne i løpet av mai men det ser ut til at vi må vente helt til midten av juni i år.

Jeg gleder meg til å være turist i egen by og oppdage flere perler i løpet av denne sommeren <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *