SMINKETRIKS FOR EKSTRA GLØD

Jeg elsker glød i ansiktet, så mye glød at det ser ut som huden er fuktig. På de riktige områdene, vel å merke. Da synes jeg huden ser sunn og frisk ut samtidig som det gir et ungdommelig utrykk. Selv om det ikke alltid er det beste på bilder så er det superfint i virkeligheten.

En highlighter skal skape en være det lysere enn resten av sminken og skape en refleksjon gjennom glitter, skimmer eller fuktighet. Sistnevnte er det aller mest naturlige. Jeg er glad i de mest naturlige highlighterne til hverdagen og vil heller dra på litt til andre anledninger.

For å oppnå den mest naturlige highlight-effekten kan du bruke en olje eller fet krem som Skin Food fra Weleda på huden, over sminke eller helt alene. Så fint og veldig enkelt! Jeg er også veldig glad i å tynne ut highlighterproduktene som jeg allerede har. Spesielt de som er i pudderform. De har ofte en veldig intens effekt på huden som kan nesten se foliert ut. Dette kan være superfint på fest men blir litt mye på dagtid.

BLAND OLJE MED HIGHLIGHTER
Jeg bruker en ansiktsolje eller en fet krem og blander den sammen med litt av highlighteren. Det gjør jeg enten på baksiden av hånden min eller så skraper jeg litt av produktet og blander det i en skål sammen med oljen. Da kan du styre selv hvor intens den skal være. Resultatet blir så fint og naturlig på huden! Jeg liker å legge highlighteren i kinnbeina, neseryggen, nesetuppen, amourbuen, haken, øyekroken og noen ganger over brynet. Det gir en kjempefin effekt som fremhever ansiktstrekkene.

Det er spesielt lurt hvis du ikke ønsker å ha flere forskjellige highlightere. Da kan du gå til innkjøp av en som er litt intens, men gjerne uten store glitterkorn. Så tynner du den ut og tilpasser etter bruk.

Dette trikset kan du også bruke på blush. Bruk oljen eller kremen til å forvandle pudderblush til krem. Da blir det enkelt å bestemme intensiteten av fargen og resultatet blir supernaturlig på huden. Det ser ut som en glød som kommer innenfra <3

2 comments

  • Hvilken foundation har du brukt her? 🙂 lurer også på hvilken farge du bruker i shiseido synchro skin foundation? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *