SOMMERSTEMNING

Jeg håper dere nyter disse fine dagene<3 Jeg har dessverre måttet jobbet mye inne og har ikke fått kommet meg så mye ut. Det er uansett veldig deilig med strålende sol og sommertemperaturer. Jeg prøver å gå meg en lang tur hver dag så jeg får nyte av det fine været.

I går fikk jeg endelig blenderen jeg bestilte og jeg er så fornøyd! Den ser så fin ut og virker veldig solid. Jeg har ikke rukket å teste den så mye enda men i dag laget jeg en nydelig puré av søtpotet og blomkål til middag. Jeg gleder meg til å teste den mer i morgen. Jeg har store planer om å prøve å lage mitt eget nøttesmør! Og nicecream.

Bloggen har publiseringsfri frem til søndag og da kommer den en video med min oppdaterte, veldig enkle hverdagssminke <3 God kveld!

Solbrillene mine er fra Céline og de heter Baby Audrey. Skoene mine er fra Zara og er gamle. Genseren min finner du her og buksen finner du her.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *