EN ENKEL OG EKSKLUSIV HUDPLEIERUTINE

Annonse i samarbeid med Sensai

Jeg får veldig mange spørsmål om hudpleierutinen min og hvilke produkter som er favoritter. Sannheten er at jeg bruker mye forskjellig. Jeg er heldig som får teste ut nyheter fra ulike merker og det gjør at jeg får flere favoritter. Jeg har lært meg å lytte på huden og prøver å gi den det den trenger. For det kan faktisk variere fra sesong til sesong, og jeg føler også at kosthold og søvn har veldig mye å si.

Sensai er et merke jeg har samarbeidet med i flere år og jeg elsker deres hudpleieprodukter. For meg er Sensai det ultimate luksusmerket. Det er eksklusive produkter som gjør underverker på huden min. Og så ser de veldig fine ut på baderomshyllen. Jeg elsker filosofien til Sensai, dobbel rens og dobbel fukt. Jeg starter for eksempel alltid rensen min med en oljerens for å lettere fjerne sminke og smuss. Deretter bruker jeg en rens som er mer såpete, som Creamy Soap fra Silky Purifying-serien til Sensai.

Favorittkremen
Når det kommer til hudpleie er det Absolute Silk-serien som er den store favoritten. Og det er en stor favoritt på tvers av merker. Absolute Silk Cream gir huden min fukt og pleie uten at den føles tung. Det er noen kremer som kan være så kompakte at man føler at huden ikke får puste. Absolute Silk Cream derimot føles både lett, kremete og myk som silke. Er huden min trøtt, tørr og lei, vet jeg at denne kremen ordner opp. Den stimulerer hudens egen produksjon av hyaluronsyre, en spesiell egenskap til nøkkelingrediensen Koishimaru Silk Royal. Huden blir forbedret og styrket på sikt. Jeg vil ha resultater her og nå, men jeg vil også bidra til en sunn hud i det lange løp.

Kremen kommer i en eksklusiv glasskrukke som føles tung i hendene. Så delikat og fin. Jeg passer på å bruke spatelen som følger med til å hente krem fra krukken. Da unngår jeg å få ekstra bakterier fra fingrene ned i kremen.

Morgen og kveld
Jeg bruker kremen alene eller sammen med Absolute Silk Micro Mousse Treatment. Da starter jeg med det karbonerte serumet som gir både fukt, øker blodsirkulasjonen og forbedrer hudtonen. Når denne har trukket inn i huden påfører jeg et tynt lag med Absolute Silk Cream. Den er veldig drøy i bruk og jeg kommer langt med lite produkt. Føles huden min av en eller annen grunn litt sår eller ekstra sensitiv, dropper jeg Micro Mousse og har heller på litt mer av kremen.


Har du en hud som ikke trenger så mye fukt kan faktisk Absolute Silk Micro Mousse Treatment fungere fint alene. Eller så kan du prøve den lettere kremen fra samme serie som heter Absolute Silk Fluid.

Huden min blir gjennomfuktet og gløder av denne kombinasjonen! En enkel men effektiv hudpleirutine. Det er også viktig at den holder huden sunn og styrker huden på sikt.

Du finner Absolute Silk Micro Mousse Treatment her og Absolute Cream her.

PS. Absolute Silk-serien vant Beste Hudpleie Selektiv under årets NCA (Norwegian Cosmetics Awards). Det er SÅ gøy! Les mer om prisen her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *