BOTTEGA VENETA PÅ BUDSJETT

Annonse | innlegget inneholder annonselenker

Jeg har begynt letingen etter årets sandaler og jeg ble tipset om disse. Det er noen kjempefine slip-in sandaler i ekte skinn. De ligner veldig på Bottega Veneta sine Padded Sandals, og det er ikke helt feil.

Jeg vet av erfaring at jeg bruker mye slip-in sandaler om sommeren. Det gir en illusjon av lengre ben når du ikke har noe som kutter rundt anklene. Jeg er villig til å bruke alle triksene i boken. Det er fint til jeans, korte skjørt eller lange sommerkjoler. Så er det så deilig å bare gå rett i de. Disse klikker jeg hjem med en gang. Du finner sandalene her.

Sandalene kommer også i beige og det er superlekkert til solbrun hud <3

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *