7 TING JEG GLEDER MEG TIL

Jeg håper du har hatt en nydelig helg. I går gikk jeg en lang fjelltur sammen med noen venninner og det var så deilig! Været var helt fantastisk og utsikten var enda bedre. Er det en ting jeg setter pris på ved å bo i Bergen så er det den vakre naturen. Det er lenge siden jeg har hatt en så god natts søvn som jeg hadde i natt. Frisk luft <3

Jeg elsker denne årstiden og det er helt fantastisk at dagene blir lysere og lengre. Det er så mye å glede seg til om dagen og her er noe av det jeg har å se frem til:

Å få den nye Vitamixen min i posten. Jeg fikk endelig fingeren ut og bestilte meg en ny blender. Det ble etter mye om og men en Vitamix.
Se nye episoder av RHONY og RHOBH. Det er min store guilty pleasure og jeg er så glad for at de har startet igjen. Jeg følger også med på KUWTK og Vanderpump Rules.
Gå fine turer i deilig vårvær. Jeg har blitt flinkere til å komme meg ut i skog og mark de siste ukene og det vil jeg fortsette med
Bruke den fine bunaden min igjen på 17. mai. Mamma sydde Hardangerbunad til meg i fjor og jeg gleder meg så mye til å bruke den igjen. Den er ikke helt ferdig men det gjør det nesten enda mer stas å se den utvikle seg.
Lage deilige middager på grillen. Jeg elsker grillmat og vi er heldige som har grill hjemme. Det gir skikkelig vårstemning.
Se de Japanske kirsebærtrerne blomstre i Bergen. Jeg anbefaler alle å besøke Bergen i mai, det er den fineste måneden i året og med flest soldager. Byen er frodig og grønn.
Lage nice cream og masse annet digg med den nye superblenderen min. Jeg ser for meg hjemmelaget nøttesmør, mandelmelk og sunn is denne våren.

Ha en god søndagskveld <3

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *