SPF 50

Jeg tar solbeskyttelse litt mer alvorlig nå enn for bare noen år siden. Det er tross alt det beste antiage-produktet på markedet. Jeg elsker en fin farge og glød i ansiktet men foretrekker å bruke høy faktor og kompenserer med selvbruning.

I vinter har jeg stort sett brukt Dermaceutic K Ceutic som solkrem når jeg har vært ute, den har SPF 50. Mye av hudsminken min har også en SPF 50 i seg. Nå som været er varmere og huden min er ikke like tørr lenger så kan K Ceutic bli litt for fet. Jeg har gått over til Skinceuticals sin Ultra Facial Defense SPF 50. Den er veldig god og fungerer fint over hudpleien min og under sminken. Jeg bruker bare solfaktor de dagene det er sol eller jeg skal være mye ute, ellers så føler jeg at sminken har nok beskyttelse i seg.

Jeg var så heldig og fikk en pressegave fra Skincity før påsken med Dr. Barbara Sturm sin Sun Drops SPF 50. Jeg har hørt så mye bra om merket og nå har Skincity endelig fått det i sortimentet sitt. Jeg har ikke testet solkremen enda men jeg gleder meg til bruke den. Den skal visst fungere som et serum og påføres før hudkremen, så det er jo litt annerledes. Merket er også stemplet som et rent merke. Jeg har en tendens til å reagere på solkremer så jeg er veldig spent på denne!

Ha en fin torsdagskveld <3

4 comments

  • Kjemisk solkrem, som ikke er basert på sinkoksid og titanium dioksid (altså fysiske solkremer), kan bidra til utviklingen av blant annet hormonelle forstyrrelser og kreft. Ingrediensene i kjemiske solkremer tas opp i kroppen, fremfor å ligge som et beskyttende lag utenpå huden. De virker heller ikke tilstrekkelig beskyttende mot UV-stråler. Ønsker bare å dele viktig informasjon, som jeg synes det snakkes lite om 🙂

    Vennlig hilsen sykepleier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *