HJEMMEANTREKKET

Annonse | innlegget inneholder annonselenker

Jeg kjenner at jeg har lyst til å oppdatere koseplaggene mine nå som jeg tilbringer ekstra mye tid i de. Jeg trenger behagelig men fine plagg til å bruke hjemme. Her er ønskelisten min akkurat nå:

NATURLIG

En deilig joggebukse i lin ser kanskje hakket mer elegant ut enn de klassiske i bomull. Jeg kan love deg det er like behagelig! Jeg har sett meg ut disse.
En ribbestrikket singlet er perfekt å kombinere med de litt løse linbuksene. Jeg liker å holde det ton i ton og denne toppen er så fin.

HVITT OG FRESHT

Det er lite som slår en stor og digg hettegenser. For min del er det viktig at den er i 100% bomull. Er det en kombinasjon med polyester kan det fort bli tett og svett. Nå som vi forhåpentligvis går mot varmere tider så er det veldig deilig med en myk shorts. Så fint som et sett sammen! Hettegenseren finner du her og shortsen her.

SØTT

Jeg er veldig klar for varmere tider og disse shortsene gjør at jeg gleder meg enda mer til bare ben. Så søte! Jeg er også veldig glad i å bruke shorts hjemme og balansere det ut med en varm genser. Du finner linshortsen her og ullgenseren her.

GLAMOUR

Når jeg vil føle meg glamorøs er det lite som slår en kimono og nattkjole i sateng. Kanskje dette skal bli det nye helgeantrekket fra morgen til kveld med et glass vin. Silkekimonoen finner du her og nattkjolen finner du her.

GRÅ PUS

Dere vet hvor mye jeg elsker kasjmir og dette settet er i en herlig kasjmirmiks. Jeg kan ikke tenke meg noe deiligere. Det er også veldig praktisk med grått med tanke på flekker og sånn som jeg fort klarer å pådra meg. Hettegenseren finner du her og shortsen finner du her.

EKSTRA KOMFORT

Jeg kjøpte nytt sengetøy før påske og det var så deilig å friske opp litt på soverommet. Jeg merker at jo mer man er hjemme jo mer vil man fikse på interiøret. Sengetøyet var så deilig og mykt, du finner det her. Når jeg kommer ut av dusjen påfører jeg bodylotion og så tar jeg på meg en deilig morgenkåpe. Da kan jeg endelig ta ned hårturbaen uten å få bodylotion eller olje i håret. Jeg liker også å gå med morgenkåpen helt til alle kroppsproduktene har trukket inn i huden. De jeg har begynner å bli litt slitte og denne i bomull ser så fin ut.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *