PÅSKEDETOX


Denne tirsdagen ble til en liten blåmandag. Er det flere som har spist mengder sjokolade hver eneste dag i påsken? Jeg kjenner på abstinensene! Jeg hadde planer om å trene hver dag i påsken men det ble ved tanken. I går følte jeg meg rotten i kroppen, en følelse som kommer etter for mye sukker, fet mat og lite bevegelse. Men, jeg har kost meg masse og gjort det beste ut av årets påske. Jeg følte på en måte at vi skulle gå tilbake til en normal hverdag, som vi vanligvis gjør etter påskeferien. Det er rart hvordan vaner sitter i kroppen. Jeg håper dere har hatt en nydelig påske!

Jeg har byttet litt om på sminken og tatt Chanel CC-cream mer i bruk de siste ukene. Det er noe med den kremen som er så fint på huden. Jeg synes den er litt mer naturlig enn for eksempel It Costmetics sin CC-cream. Den har ikke like mye dekkevne og er litt fuktigere. Så fin. Jeg bruker nesten ikke maskara om dagen, det kan ha noe å gjøre med at effekten av vippeløft er helt borte og vippene mine er pinnerette. Det er uansett deilig å gå litt uten maskara, det gir også et veldig rent utrykk. Det jeg skulle frem til var at jeg kommer til å lage en video hvor jeg viser en oppdatert hverdagssminke.

Ha en fin kveld <3

4 comments

  • Du må være det nydeligste mennesket jeg har sett. Så naturlig vakker! Du gir meg så mye inspirasjon til sminke, hudpleie, mat og ikke minst måter å kle seg på. Jeg har ganske lik kropp som din, og synes du kler deg så vakkert etter kroppsfasong.

    Bruker du noe selvbruning her? På bildene her ser du så fresh ut – jeg er så lei av å være likbleik og føler meg nesten blå. Ser nesten syk ut. Er naturlig på denne tiden av året, men nå er jeg lei av det. Bruker heller ikke så mye sminke i disse tider da jeg har hjemmekontor, og når jeg bruker sminke er jeg mest glad i en naturlig look. Men kan være greit å se litt grei ut da jeg har mye videomøter i jobb. Føler meg generelt litt mer finere med litt farge, falsk farge eller ei.
    Har du eventuelt noen å anbefale som ikke blir oransje? det er min største skrekk.

    • Hei Helene <3 Tusen, tusen takk for så fine ord! Her har jeg selvbruning 🙂 Jeg tar jevnlig selvbruning, rundt en gang i uken i ansikt, bryst og armer. Det er en skikkelig selvtillitsboost når man føler seg litt gjennomsiktig og grå. Jeg elsker Tanrevel sin selvbruner, den blir ikke oransje! Fargen er så fin og naturlig. Ellers så synes jeg St. Tropez er god på farge, den klassiske moussen som skal virke i 8 timer gir best farge mens den som er i ekspressvariant kan bli litt mer gyllen/oransje. Jeg foretrekker derimot ekspress for jeg har bare ikke tålmodighet lenger til å ha den på i 8 timer eller sove med det. Så er det viktig å skrubbe godt, i ansikt og kropp jevnlig før du tar selvbruning. Vær forsiktig med hendene, her har jeg selvbruningen på maks 1-2 timer. Håper det var litt til hjelp! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *