GOD PÅSKE

Jeg håper dere har hatt en kjempefin påske så langt<3 Jeg har forsøkt å lage litt påskestemning her hjemme, vi er vanligvis på fjellet sammen med svigerfamilien min så det ble en litt annerledes påske i år. Jeg er egentlig ikke vant til påske på fjellet så for meg er det like hyggelig med “bypåske”. På fredag malte vi påskeegg og det var så koselig. Jeg hadde sett på Pinterest at noen brukte vannbad med neglelakk i og når man duppet eggene så ble det en slags marmorering. Vi prøvde oss på det uten hell. Resultatet ble en snerk-lignende hinne som la seg utenpå egget. Ikke fint i det hele tatt! Jeg gikk over til vanlig maling og koste meg med det.

På lørdag laget jeg en appelsinkake med sjokolade som ble kjempegod. Det er en variant av den klassiske sitronkaken. Jeg brukte denne oppskriften. Ellers har dagene gått til påskemiddager, krim og påskegodt. Været har vært litt dårlig og jeg har ikke fått godt så veldig mye tur. I dag fikk jeg endelig ryddet i produktsamlingen på badet og i garderoben. Det blir en del som hoper seg opp for jeg er ikke så flink til å bruke ferdig et produkt før jeg begynner på et annet. Nå er det endelig ryddig og sortert.

I morgen tenkte jeg å ta i bruk pastamaskinen min for første gang og lage hjemmelaget tagliatelle. Jeg gleder meg!

God påske <3

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *