LILLE-LØRDAG

Annonse | innlegget inneholder annonselenke

Jeg håper du har hatt en fin uke så langt og er klar for påskeferie. Jeg hadde store planer om å publisere videoen med mine blush favoritter, men det tok litt lengre tid med redigeringen. Jeg filmet med et kamera jeg ikke bruker så ofte og det skjedde noe rart som har skjedd med lyset og fargene. Den er straks klar og blir publisert i morgen <3

Etter at jeg skrev innlegget med pastaoppskriften begynte jeg å lure på hvorfor jeg aldri har laget hjemmelaget pasta. I dag kjøpte jeg rett og slett en manuell pastamaskin. Jeg gleder meg så mye til å teste den ut!

Toppen min er i 100 % kasjmir og er så deilig. Jeg elsker kasjmiroverdeler med korte ermer, perfekt nå som våren kommer. Du finner den her.

Ha en nydelig kveld.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *