FRISKE KINN

Blush er et produkt jeg har brukt mer og mer med årene. Jeg har ganske mye naturlig rødme i kinnene så jeg har tidligere brukt sminke for å dempe det. Nå synes jeg rødmende kinn er så fint og blush har blitt et viktig produkt i sminkepungen. Det har kanskje noe med alderen å gjøre for gjør faktisk at man ser litt yngre ut.

Jeg demper fortsatt den naturlige rødmen min litt for jeg ønsker å kontrollere hvor jeg vil ha farge. Etter at jeg har lagt foundation og concealer så går jeg inn med litt blush. MAC lanserte Glow Play Blush denne våren og den har blitt en av mine favoritter. Blushen har en fantastisk tekstur som er en blanding av gele og krem. Den blir supernaturlig på huden og det synes jeg er så viktig.

Jeg bruker bare fingrene til å påføre blushen og fokuserer på eplekinnene og utover. Jeg prøver å unngå å legge den for nære nesen.

Favorittfargen min er That’s Peachy og det er en veldig flatterende ferskenfarge. Jeg liker å legge den i et litt lett lag men den kan fint bygges opp til en mer intens farge. Den kan også brukes på øyelokkene og leppene. Jeg påførte den litt på leppene også, da blir det en fin sammenheng mellom lepper og kinn.

Jeg spurte på IG om dere ville ha en video hvor jeg viser 8 ulike farger fra Glow Play Blush eller mine 5 favoritt-blusher. Det er tydelig mer interesse for sistnevnte så det skal jeg filme i morgen <3

Blush is a product I have used more and more over the years. I have quite a lot of natural redness in my cheeks so I have used makeup to soften it before. Now I think blushing cheeks are so nice and blush has become an important product in the makeup bag. It may have something to do with getting older because it makes you look a little younger.

I still tone down my natural redness a bit because I want to control where I want color. After applying foundation and concealer, I go in with a little blush. MAC launched Glow Play Blush this spring and it has become one of my favorites. The blush has a wonderful texture that is a mixture of gel and cream. It becomes so natural on the skin and that is important for me.

I just use my fingers to apply the blush and focus on the apples of my cheeks and beyond. I try to avoid putting it too close to my nose.

My favorite color is That’s Peachy and it’s a very flattering peach color. I like to apply a light layer but it can be nicely built up to a more intense color. It can also be applied to the eyelids and lips. I applied it a bit on the lips as well, then there is a nice connection between the lips and cheeks.

I asked you guys on IG if you would like a video showing 8 different colors from Glow Play Blush or my 5 favorite blushes. There is clearly more interest in the latter so I’ll film it tomorrow <3

8 comments

    • Tusen takk, AH. Jeg har brukt en blanding av Charlotte Tilbury Light Wonder i nr 6 og Chanel CC-cream i nr 40. Jeg blandet de hovedsakelig pga fargene, Light Wonder er litt mer oliven og CC-kremen er varmere og litt mer rødlig. Jeg har filmet denne sminken steg for steg og den kommer i løpet av påsken <3

    • Hei Caroline <3 På øynene har jeg kontureringspaletten fra Dior og jeg har brukt den gråeste, mørke fargen. Jeg har bare lagt den lett over lokket. Klem

    • Hei MF <3 Jeg har brukt en blanding av Charlotte Tilbury Light Wonder i nr 6 og Chanel CC-cream i nr 40 på huden. På øynene har jeg kontureringspaletten fra Dior og jeg har brukt den gråeste, mørke fargen. Jeg har bare lagt den lett over lokket. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *