SILKE TIL HVERDAGS

Annonse | innlegget inneholder annonselenkerJeg har glemt å vise dere denne fantastiske kjolen i viskose og silke. Den har knapper på sidene så den kan brukes som en kjole eller topp med høy splitt. Gleder meg så sykt til å ha den til bare ben denne våren. Jeg kjøpte den for noen uker siden og nå er den faktisk på salg. Du finner den her.

Ellers er det ikke så mye spennende som skjer om dagen. Jeg jobber hjemmefra, lager mat, ser på serier og så prøver jeg å holde meg litt aktiv hver dag. Jeg er vant til å være mye hjemme siden jeg til vanlig jobber fra hjemmekontoret men kjenner at jeg savner veldig å trene på Barrys eller det lokale treningssenteret mitt. eg ønsker alltid å ha mine egne at home gym slik at selv om jeg er hjemme, får jeg øve og holde meg i form.. Det var på en måte min pause fra hjemmet. Jeg har testet ut litt ulike treningsapper så det blir litt gøyere og “sosialt” å trene hjemme. Jeg har faktisk kansellert Melissa Wood Health og byttet til The Sculpt Society. Det er veldig likt konsept bare med litt mer tempo. Timene er så bra og man trenger ikke ekstra utstyr. Det er også 14 dager prøvetid hvis du vil sjekke det ut <3

I forgot to show you this amazing silk dress, it’s made with viscose and silk. It has buttons on the sides so it can be used as a dress or high split top. I’m so sick of wearing it to bare legs this spring. I bought it a few weeks ago and now it’s actually on sale. You can find it here.

Otherwise, my days are not very exciting these days. I work from home, cook dinner and then I try to work out a little every day. I am used to being a lot at home since I usually work from my home office but I really miss working out at Barry’s or my local fitness center. It was, in a way, my break from home before this lockdown. I’ve tested out a few different training apps so it becomes a bit more fun and “social” to work out at home. I actually canceled my Melissa Wood Health membership and switched to The Sculpt Society. It is very similar concept only with a little more pace. The classes are so good and no extra equipment is needed. There is also a 14 day trial if you want to check it out <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *