FALSKE FREGNER


Jeg lagde fregner med selvbruning her om dagen og jeg synes det ble ganske fint. Resultatet er kanskje litt voldsomt og man kan fint lage de mindre tydelige. Her har jeg fortsatt selvbruningen på meg, så de ble ikke like mørke da jeg vasket den av.

Jeg har jo en del fregner selv, spesielt på sommeren, men de var gøy å lage de enda tydeligere. Hvis du ikke har fregner selv kan du jo først teste ut med litt sminke for å se om du liker det. Gjør du det med selvbruning varer resultatet opptil en uke. Du kan se hvordan jeg lager de på IGTV.

Ville du testet falske fregner?

6 comments

    • Hvor er den hvite genseren din fra som du har på deg med instastoryen hvor du reklamerer for skin City? 🙂 og når kommer videoen hvor du svarer på hudpleiespørsmålene vi sendte inn? Eller har denne gått meg hus forbi? Hehe

  • Så kult!! Har lagt merke til at du ikke bruker øredobber så ofte og at hvis du bruker det så er det små og enkle. Det samme med ringer og smykker. Er det noen spesiell grunn til det?

    • Hei Frida<3 Både ja og nei. Det går litt i perioder det med smykker. Jeg føler som regel bare for å ta på meg noe veldig enkelt når det kommer til smykker. Det har vært sånn i flere år nå og da jeg kom over de enkle øredobbene med diamanter fra Thune slo jeg til. Jeg visste de kom til bli mye brukt og jeg er sååå glad i de. Klem

  • Hei, Emilie <3 Jeg leste i et innlegg her forleden dag at din favoritt app om dagen var den «Sleep Cycle»

    Har du noen andre favoritt-apper som du kan dele? Kan du lage et innlegg med tips og favoritter når det kommer til apper? <3

    Maange måneder siden jeg leste i et kommentarfelt her at du skulle lage et slikt innlegg, men har ikke sett noe til nå 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *