BANANBRØD MED BRINGEBÆR

Jeg elsker å se hvor mange det er som baker om dagen! Noe som har vært en gjenganger på Instagram er bananbrød. Det er jo så godt! I går hadde jeg tid til å bake og bananene mine var brune og søte. Jeg tok utgangspunkt i oppskriften til Linda Stuhaug og lagde min egen vri. Dette brødet er supersunt og uten raffinert sukker.

Bananbrød med bringebær
3-4 modne bananer
3 egg
4 dadler
150 g havremel
25 g kokoksmel
25 g hvetemel
2 ts bakepulver
Kanel
Kardemomme
Vanilje
Frosne bringebær

Legg de frosne bringebærene ut på en stor tallerken så de kan tine litt. Sett ovnen på 180 grader varmluft. Bland bananer, egg og dadler i en stor bolle ved å bruke en stavmikser. Når røren er helt glatt tilsetter du havremel, kokosmel, hvetemel, bakepulver og krydder. Bruk en sleiv eller visp til å røre det sammen.

Legg bakepapir i en brødform. Tilsett røren lagvis og legg i bringebær underveis. Jeg toppet brødet med en halv banan delt i to. Stek midt i ovnen i 45-55 minutter.

Bananbrødet ble så saftig og godt! Jeg kommer til å bruke det til frokost og lunsj denne uken <3

I love to see how many are baking these days! Something that I have seen all over Instagram is banana bread. So delicious! Yesterday I had time to bake and my bananas were perfectly brown. I started out with the recipe from Linda Stuhaug and made my own twist. This bread is super healthy and without any refined sugar.

Banana bread with raspberries
3-4 ripe bananas
3 eggs
4 dates
150 g oat flour
25 g of coconut flour
25 g wheat flour
2 teaspoons bakingpowder
Cinnamon
Cardamom
Vanilla
Frozen raspberries

Place the frozen raspberries on a large plate so they can defrost a little. Set the oven to 180 degrees hot air. Mix bananas, eggs and dates in a large bowl using a hand blender. When the mixture is completely smooth, add oatmeal, coconut flour, wheat flour, baking powder and spices. Use a ladle or whisk to stir it together.

Place baking paper in a bread from. Add the batter layerally and put in raspberries. I topped the bread with half a banana split in two. Cook in the middle of the oven for 45-55 minutes.

The banana bread was so juicy and good! I’m going to use it for breakfast and lunch this week <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *