ROSA LINDRESS

Annonse


Jeg prøver alltid å finne plagg med gode materialer og ble så glad da jeg fant denne lindressen. Den er i 55% viskose og 45% lin, en veldig fin miks. Fasongen og fargen er også veldig fin! Du finner blazeren her, buksen her og toppen her.

Denne helgen tror jeg at jeg skal hente frem det store tomme lerretet mitt og begynne å male. Jeg fikk litt inspirasjon fra Eirín som skrev om Emily Luciano. Målet er å male noe fint som kan henge på stueveggen. Jeg hadde store planer om å komme meg litt ut i solen men jeg ble sittende med jobb. Prøver igjen i morgen! Jeg tror det er ekstra viktig med litt dagslys og frisk luft om dagen.

Jeg gleder meg sånn til vi får tilbake hverdagen, selv om jeg vet at veldig mye kommer til å bli endret<3

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *