MARMOR PÅ MARMOR

Annonse | innlegget inneholder annonselenker

Vi fikk laget et stort marmorbord til stuen før jul og jeg er veldig fornøyd med det. Den naturlige teksturen er så fin og jeg er glad vi gikk for hvit marmor fremfor carrara. Når bordet er så stort synes jeg det er fint å ha noe plassert på det. Jeg har vært inne på store, flotte bøker og vaser, men kom over litt marmordekor for noen uker. Jeg klikket det hjem og fikk det i posten forrige uke. Det kunne blitt litt mye men jeg synes det endte opp med å bli veldig fint.

Du finner skrinet her, kulen her, vasen her og brettet her. I dag har jeg bestilt meg et stort speil i gull med utskjæringer. Jeg er veldig spent på om det kommer til å passe inn! Neste runde på interiøret tror jeg blir nye gardiner…

Håper dere har hatt en fin start på uken <3

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *