EN PARISISK INSTITUSJON

Processed with VSCO with s2 preset

Man kan si hva man vil om Hotel Côstes men jeg liker å ta turen innom når jeg er i Paris. Om det er for en lunsj i bakgården eller en middag i de mørke krokene. Innredningen er maksimalistisk og det er alltid noe gøy å se på. Er du glad i people watching kan du få en gøy kveld. Maten er god men en smule overpriset. Min favoritt er hummerpastaen og der får du med ganske mye hummer. Vil du bestille bord må du ringe maks noen dager før.

Jeg hadde på meg en ny kjole fra Holzweiler og jeg synes den er så fin! Den er ganske gjennomsiktig så jeg hadde en hudfarger underkjole til. Skoene er fra Zara og kåpen fra Massimo Dutti.

Jeg har fått hjemmekarantene på grunn av turen til Paris forrige uke. Det er litt kjedelig, spesielt når jeg føler meg frisk som en fisk, men det er viktig å følge de nye reglene fra Helsedirektoratet. Jeg håper de nye vedtakene vil stoppe den raske spredningen. Jeg tror det er viktig å ta situasjonen på alvor men samtidig beholde roen selv om alt kan føles kaotisk og uforutsigbart. Jeg håper at alt er bra med deg og dine<3

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.