3 FRANSKE FAVORITTER

Jeg elsker å dra innom franske apoteker og jakte etter nye produkter. Selv om mye begynner å være tilgjengelig i Norge nå så er det som regel en bedre pris. Denne gangen ble det ikke så mye tid men jeg fikk tatt en rask tur innom det lokale apoteket.

Jeg har noen favoritter som jeg alltid kjøper fra det franske apoteket:

1. Embryolisse Filaderme Émulsion
Dette er en variant av den klassiske Embryolisse Lait-Crème Concentrè som har blitt et kultprodukt. Den jeg pleier å kjøpe er for en tørr og sensitiv hud, så den passer meg bedre. Det er en krem som gir masse fuktighet og fungerer som en allround-krem. Jeg elsker å ta den med på reise når jeg vil holde det enkelt. Eller hvis jeg har brukt veldig aktive produkter og huden min trenger en liten pause. Denne får du tak hjemme i Norge men til en helt annen pris. Tror den er over halv pris i Frankrike.

2. Klorane Dry Shampoo with Oat Milk
Klorane sin tørrsjampo er det beste jeg har testet. Håret blir luftig og føles rent, noe jeg synes veldig få tørrsjampoer klarer. Den er også veldig snill mot hodebunnen. Jeg kjøper den som er til mørkt hår, da har den litt farge så den blir naturlig og ikke etterlater noe gråskjær. Jeg har også brukt den vanlige utgaven og det har faktisk gått fint.

3. Topicrem Ultra Moisturizing Body Milk
En fantastisk bodylotion som gir masse fukt og gjør huden silkemyk. Den inneholder litt parfyme men skal være veldig fin for sensitiv hud. Jeg elsker den lette konsistensen som gir masse pleie til huden. Kremen inneholder kun 20 ingredienser og mener derfor de har en minimalistisk formula. Stor favoritt!

Et annet favorittmerke er Dermaceutic som også er mye billigere i Frankrike. Jeg skulle se etter K-Ceutic men glemte det! Håper det blir en ny tur til Paris snart <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *