BONSOIR

Jeg er hjemme igjen etter en uke i Paris og Oslo. Selv om jeg har kost meg veldig mye er det godt å komme hjem. Jeg var to dager i Oslo for blant annet et event sammen med Sensai. De hadde en middag på Kolonihagen for å presentere de nye øyenskyggene og nye produkter i Ultimate-serien, og jeg snakket også litt om mine favorittprodukter. Det var en utrolig hyggelig kveld!

Dagen etter dro jeg til Paris med noen venninner og det har vært fem fantastiske dager. Så masse god mat og vakre opplevelser. Jeg fikk spist på noen favorittsteder som Hotel Côstes og Lou Lou, og testet ut nye, spennende steder. Vi gjorde det meste av tiden vår og jeg tror vi har sovet rundt 4-5 timer hver natt. Jeg er vant til 8 timer så det kjenner jeg litt på nå.

Jeg fikk en del spørsmål om hvordan det var å reise til Paris med tanke på koronaviruset og det er vanskelig for meg å komme med en anbefaling. Før avreise var jeg ikke bekymret, jeg hadde med antibac i vesken og passet på å vaske hendene mine ofte. Jeg prøvde å ikke holde meg på rekkverk, rulletrapper o.l. og spesielt ikke ta meg i ansiktet. Det var kanskje litt mindre mennesker i byen men utover det var alt som vanlig. Jeg føler at situasjonen har forandret seg litt bare på de få dagene jeg har vært hjemme. Følg med på reiserådene fra UD og ta en avgjørelse du føler deg komfortabel med.

Jeg skal komme tilbake med flere av opplevelsene mine fra turen og dele en oppdatert liste med favoritter fra Paris <3

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *