VAKRE ØYENSKYGGER

Annonse i samarbeid med Sensai

 

Noe av det jeg bruker mest i sminkepungen er øyenskygge. Jeg bruker det faktisk oftere enn både eyeliner og maskara. Jeg synes det er så fint å ramme inn øynene på en myk og fin måte. Enkelte dager føler jeg for å droppe maskaraen og kun bruke en lett øyenskygge, da får sminken et lettere og renere utrykk.


Sensai har lansert fire helt nye øyenskyggepaletter og de er så utrolig fine. Palettene er inspirert av de fire japanske årstidene og de har allerede blitt favoritter hos meg. Øyenskyggene er godt pigmenterte og utrolig lett å legge. De glir på huden å legger seg jevnt og fint. Jeg bruker øyenskyggekostene til å fordele fargene først og hvis jeg vil ha de enda mer pigmentere og fremheve skimmeret bruker jeg fingeren. Når øyenskyggen får litt varme og fukt fra fingrene blir den enda mer intens. Et lite påføringstips.

Frosty Twilight og Shiny Foliage

Shiny Foliage-paletten er en perfekt hverdag-til-fest med sine varme bruntoner og et hint av gull. Det er nok den tryggeste paletten som jeg tror alle vil elske. Frosty Twilight har noen dypere bruntoner og en lyseblå skygge. En utrolig fin kombinasjon og veldig fint til brune øyne.

Night Sparkle og Petal Dance

Night Sparkle er enda varmere og perfekt til å fremheve grønne øyne. Jeg har brukt de to fargene til venstre på paletten og lagt de over hele lokket. Så fint! Fargen går litt mot rust og jeg elsker det delikate skimmeret. 

Til videoen har jeg brukt Petal Dance-paletten. Den har litt kaldere bruntoner sammen med en rosa highlight-farge. Den er kjempefin til å legge over hele lokket eller i øyekroken sånn som jeg har gjort for litt ekstra farge. Perfekt å bruke nå til våren.

Her er produktene jeg har brukt i videoen:
Sensai Styling Eyebrow Pencil 03 Taupe Brown
Sensai Eye Colour Palette 03 Petal Dance
Sensai Lasting Eyeliner 02 Deep Brown
Sensai Designing Liquid Eyeliner 01 Black
Sensai Lash Volumiser

Håper dere liker videoen <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *