VINTERFERIE

Jeg har tatt en liten vinterferie denne uken. Det har vært så deilig! Jeg og noen venninner skulle egentlig ta toget til Geilo søndagsmorgen, men på grunn av ras på Bergensbanen gikk det ikke helt etter planen. Herlighet for en dårlig koordinering av Vy, lite informasjon og fullstendig kaos. På grunn av vinterferien var det ikke nok busser og kun halvparten kom seg videre fra Voss. Vi var blant de heldige og etter 7 timer med buss for tog var vi endelig fremme på Geilo.

Været var helt nydelig og vi storkoste oss. Jeg føler meg fremdeles som en nybegynner på ski og det var helt topp å få øve masse i bakken. Nå begynner det å bli gøy! Jeg håper det gjør at jeg føler litt mer mestringsfølelse neste topptur. Vi bodde på Vestlia Resort og det er så utrolig koselig der. Deilig å kunne gå rett ut i bakken.

Nå er jeg hjemme igjen og har forsøkt å komme meg a jour. Neste uke blir travel med tur til Oslo for et Sensai event og så til Paris.

Håper dere har hatt eller har en kjempefin vinterferie <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *