SURFETUR TIL COSTA RICA

Annonse

I år har jeg en ferie som jeg gleder meg litt ekstra til. Om to måneder så skal jeg og kjæresten min på tur med Lapoint til Costa Rica. Etter alt for mange uaktive ferier med pasta og vin bestemte vi oss for at i 2020 skulle vi ha en aktiv ferie. Jeg har prøvd meg på surfing to ganger og det er utrolig gøy selv om det er både vanskelig og tungt. Costa Rica er også en drømmedestinasjon. Det ser så frodig og vakkert ut, og det høres ut som et fantastisk land. Pura vida <3

Jeg har også en veldig hyggelig overraskelse til dere. To av mine følgere kan vinne en ukes opphold hos Lapoint i Costa Rica også!!
Konkurransen foregår på Instagram og du trenger bare å svare på to spørsmål: Lapoint tilbyr mange andre aktiviteter i tillegg til surfingen. Hva annet vil du oppleve mens du er på campen? Og hvilket level er det du ønsker å delta på?

Ta en titt her så du finner svar og tagg en venn du vil ha med på tur. Det er 18-års aldergrense og vinner blir trukket den den 8. mars. Konkurransen finner du på Instagram her.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *