PARFYME I REISESTØRRELSE

Annonse | sponset produkt

I de siste årene har jeg begynt å sette mer pris på parfyme i reisestørrelse. Det er noen få parfymer jeg har klart å bruke opp når de kommer i 100 ml. Jeg liker å bytte på parfymer etter både årstid og begivenhet. Det er noe med å komplimentere antrekket eller sinnsstemningen med en duft.

Louis Vuitton sine parfymer kommer i vanlig flakong og i en reisevennlig utgave. Jeg var så heldig å få velge meg ut en av deres parfymer og jeg falt for Le Jour Se Leve. Det er en frisk, ren, fruktig og blomstrete parfyme. En feminin duft som ikke er for søt. Jeg elsker duften av mandarin blandet med jasmin og solbærnoter. Navnet betyr starten på dagen og det er virkelig den følelsen som duften gir. Starten på en frisk, solfylt dag ved en blomstereng.

Den kommer med en reiseflakong som man kan fylle på med ampullene. Perfekt å ha med på tur og lett tilgjengelig i vesken. Hvis du er ute etter ny duft kan jeg anbefale deg å sjekke ut Le Jour Se Leve fra Louis Vuitton.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *