KOPIER STILEN

Innlegget inneholder annonselenker

Hver gang jeg har på meg denne kåpen får jeg så mye spørsmål om den. Det er en 2 år gammel kåpe fra H&M og det er en stor favoritt i garderoben. Den består av ull og kashmir, så varm og myk! Jeg liker også at den er litt stor og har et vidt snitt. Nå har jeg endelig sett en som ligner veldig og tenkte jeg skulle tipse dere om den.

Kåpen består av de samme materialene og snittet ser helt likt ut. Det eneste er at den har 2 knapper og ikke 4. Du finner den her.

Strikkegenseren min finner du her. Vesken har vært en stor hverdagsfavoritt, den får plass til så mye mer enn man tror. Det er denne jeg går for hvis jeg ikke trenger å ha med meg laptoppen. Du finner vesken her og den er også på salg!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *